fredag 17. juni 2011

Regn og grønne pannekaker

Fysj, nå merker jeg virkelig at jeg har jobbet tidlig vakt på sommerjobben denne uken! Jeg har stått opp klokken 05:30 tre dager på rad, og det er rene ekstremsporten for et B-menneske som meg.

Jeg må si at på dager som i dag så går ikke tiden så alt for raskt når jeg jobber ute og er kald og våt... Men så kjennes det ekstra godt å komme hjem, bytte til tørt tøy og krype inn i favoritthjørnet av sofaen med en stor kopp med peppermynte-te.

Det har ikke skjedd så mye spennende kokkelering på kjøkkenet mitt de siste dagene, for jeg har vært så utrolig trøtt etter jobb. Men i går hadde min kjære funnet en oppskrift han syns så spennende ut her. Han lagde såkalte grønne pannekaker som er pannekaker med spinat i røren. Disse fylte han med wokede grønnsaker.


Vi ble vel egentlig enige om at det var en litt rar kombinasjon, men at pannekakene faktisk var ganske så gode med blåbærsyltetøy (men hva er vel ikke det.. hi hi.).

I kveld blir det etter all sannsynlighet taco til middag, og så skal vi se ferdig filmen vi begynte på igår: Limitless. Djises, så spennende film!


Ha en herlig fredagskveld!

2 kommentarer:

  1. Jeg kan si meg enig i at spinatpannekaker med wok smakte både-og. Men det var uansett forsøket verdt! Og pannekakene i seg selv var faktisk ganske gode (og hakket sunnere enn alternativet). Men de jeg lagde, ble kanskje litt vel grønne? :P

    SvarSlett
  2. Neida, de ble så fine så kjære!;)

    SvarSlett