torsdag 1. desember 2011

Førjulstid er eksamenstid...

Det har ikke akkurat blitt så mye blogging den siste tiden, og jeg velger å skylde på at eksamen nærmer seg med stormskritt... Størsteparten av dagen går med til lesing på lesesalen, og det blir mindre og mindre tid til kokkelering.

Når man sitter hele dagen og bruker hodet er det vel så viktig som ellers å få i seg god og bra mat! Og så kan man kanskje unne seg litt kos for å holde motivasjonen oppe til bare ett oppgavesett eller kapittel til...

Mine lesesalsfavoritter er fortiden gulerøtter skjært i skiver (men det bråker litt å spise på en stille lesesal...), mandariner (de er jo det eneste som minner meg på at julen nærmer seg), knekkebrød med flaksalt og rosmarin, og eventyrsjokolade (like mye for eventyret som for sjokoladen...!).

Enda en favoritt som passer fint både som mellommåltid og som lesesalskos er eplebåter med peanøttsmør. Jeg er i utgangspunktet ikke så veldig begeistret for peanøtter, men denne kombinasjonen her er faktisk utrolig god og lett å pakke med seg! Jeg pleier å skjære opp et eple (helst et litt syrlig et) og ha en spiseskje med peanøttsmør i en liten boks (jeg liker best det økologiske fra Green Choice, for den inneholder bare peanøtter og litt salt!).Så når magen begynner å rumle mellom middag og lunsj (om man så er på juleshopping eller sitter på lesesalen) eller man bare trenger en liten kosepause så er det bare å dyppe et par eplebåter i peanøttsmør og så er man good to go enda en liten stund!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar