onsdag 27. mars 2013

Bananlassi med gurkemeie og ingefær

Lassi er en yoghurtbasert drikk som er vanlig i India og Pakistan. Det kan på flere måter minne om smoothie, men lassi er opprinnelig ikke søt. Kom over denne oppskriften, og syns jeg måtte dele den vidre. Skikkelig frisk og god, med herlig påskefarge, og en real boost for imunforsvaret! Denne lassien inneholder både gurkemeie og ingefær, som er proppfult av antioksidanter.

Bananlassi

Til ca 4 glass trenger du

2 modne bananer
1/2 liter yoghurt
2 ts raspet, frisk ingefær
2 - 3 ts honning
1 ts vaniljeekstrakt
3 - 4 ts gurkemeie
Saften fra ca 1/2 sitron
litt isbiter
Ha alle ingrediensene i en blender, og kjør til du har en jevn blanding. Smak og tilpass med eventuelt mer sitronsaft eller honning. Om du ønsker en litt tykkere lassi, ha i fler isbiter. 
Lassien passer perfekt som et friskt, lite mellommåltid!

Ønsker alle en herlig påske!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar